AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına ağlamak

Kahve falında arkadaşına ağlamak

Kahve falında arkadaşına ağlamak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına ağlamak gördüyseniz:

  • Hırslı yapınız sizinle aynı yönde düşünen veya ilerleyen kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında erkek arkadaşın ağladığını görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla birlikte ağlamak sıkıntıların büyüyeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşınızın ağladığını görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının çok ağladığını görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, boş kuruntularla uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşın ağladığını görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, yani babasına benzeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşının ağladığını görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, hayır duaları alacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşına sarılıp ağlamak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak kazancın katbekat artacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir