AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını hamile olarak görmek

Kahve falında karısını hamile olarak görmek

Kahve falında karısını hamile olarak görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında karısını hamile olarak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında karısını hamile olarak görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında karısının hamile olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında karısının başkasından hamile olduğunu görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısını hamile olduğunu görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında karısını hamile görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulur.

Kahve falında karısının hamile olduğunu öğrenmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işarettir.

Kahve falında karısını evlenirken görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulur.

Kahve falında eski kocanın karısını görmek itibar göreceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir