AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını hamile görmek

Kahve falında karısını hamile görmek

Kahve falında karısını hamile görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine delalettir.

Kahve falında karısını hamile gördüyseniz:

  • Seyahatlaer söz konusu olabilir.

Kahve falında karısının başkasından hamile olduğunu görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına işarettir.

Kahve falında karısını hamile olarak görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında karısını hamile olduğunu görmek rahatlığa ereceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet eder.

Kahve falında karısının hamile olduğunu öğrenmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında karısını hamile görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında karısının hamile olduğunu görmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısıyla evlenmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalettir.

Kahve falında karısının öldüğünü duymak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir