AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını doğururken görmek

Kahve falında karısını doğururken görmek

Kahve falında karısını doğururken görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, ortaklı işlere girileceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, zafer elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısını doğururken gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilirsiniz.

Kahve falında karısını doğurmuş görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine delalet eder.

Kahve falında karısını doğururken görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında karısının erkek bebek doğurduğunu görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısının doğurduğunu görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalettir.

Kahve falında karısının ikiz doğurduğunu görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında karısının erkek çocuğu doğurduğunu görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında karısını başkasıyla evlenirken görmek problemlerinin çözüleceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında padişahın karısı olmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, zorluklarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir