AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını doğurmuş görmek

Kahve falında karısını doğurmuş görmek

Kahve falında karısını doğurmuş görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, ister istemez çok üzüleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Kahve falında karısını doğurmuş gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilir, alışılmadık aktivitelere katılımda bulunmanız durumunda size iyi bir gelecek vaat eden yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında karısının erkek çocuğu doğurduğunu görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısını doğurmuş görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında karısını doğururken görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hoşluk içinde olacağına işarettir.

Kahve falında karısının ikiz doğurduğunu görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında karısının erkek bebek doğurduğunu görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısının doğurduğunu görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, işlerinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında karısını boşadığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısını gebe görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir