AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını aldatmak

Kahve falında kadını aldatmak

Kahve falında kadını aldatmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadını aldatmak gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri, delilleri ya da ipuçlarını görmezden gelmeye çalışan kişiler akıllı bahaneler üretebilir.

Kahve falında eşini başka kadınla aldatmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında kadını aldatmak olur olmadık anlarda beyan edeceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini aldatmak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi aldatmak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini eski sevgilisiyle aldatmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında kocası karısını aldatmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hanımını aldatmak yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşine aldatmak hanesindeki rızkın da artacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir