AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve karınca görmek

Kahve falında kedi ve karınca görmek

Kahve falında kedi ve karınca görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, rızık bolluğu içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kedi ve karınca gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında kedi ve karınca görmek rahat edileceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına inanılır.

Kahve falında karınca yemek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda karınca görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karınca yakmak büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında karınca ve yumurtasını görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulur.

Kahve falında mavi karınca görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karıncalı su içmek muradına eremeyeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında toprakta karınca görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir