AnaSayfa / Genel / Kahve falında karınca ve balık görmek

Kahve falında karınca ve balık görmek

Kahve falında karınca ve balık görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, en tepkedeki kimse olacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karınca ve balık gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Kahve falında balık ve karınca görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karınca ve balık görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına yorulur.

Kahve falında yatakta karınca görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kulağında karınca görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta karınca görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına yorulur.

Kahve falında atlı karıncaya binmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında karıncayı ezmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde karınca görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir