AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta karınca görmek

Kahve falında yatakta karınca görmek

Kahve falında yatakta karınca görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, kafasına göre birini bulacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta karınca gördüyseniz:

  • Son zamanlarda zannettiğinizden fazla dedikoduya sebep olmuş olabilirsiniz.

Kahve falında yatakta karınca sürüsü görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yatağın içinde karınca görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta karınca görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yatak odasında karınca görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağın üstünde karınca görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatağın altında karınca görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Kahve falında yatakda karınca görmek günden güne kazancının artacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulur.

Kahve falında büyük siyah karınca görmek başarısının düşeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir