AnaSayfa / Genel / Kahve falında karides yemek

Kahve falında karides yemek

Kahve falında karides yemek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, yüksek diploma alacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, bir şeyden zarar görmeye, patron koltuğuna yükseleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında karides yemek gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında karides yemek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, elinin dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karides pişirmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına yorulur.

Kahve falında jumbo karides görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karides görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına inanılır.

Kahve falında karides yediğini görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında karides balık görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında karides ayıklamak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, iyi halinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında karides temizlemek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, hızlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir