AnaSayfa / Genel / Kahve falında karides temizlemek

Kahve falında karides temizlemek

Kahve falında karides temizlemek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına işarettir.

Kahve falında karides temizlemek gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken seçimler ya da verilmesi gereken kararlar uykularınızı kaçırıyor olabilir.

Kahve falında karides temizlemek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında karides yediğini görmek işsiz kalmaya, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında karides görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karides balık görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, insanları hak yoluna çağıracağına işarettir.

Kahve falında karides ayıklamak esenliğe kavuşulacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet eder.

Kahve falında jumbo karides görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına delalettir.

Kahve falında karides pişirmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında karides yemek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir