AnaSayfa / Genel / Kahve falında karides balık görmek

Kahve falında karides balık görmek

Kahve falında karides balık görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, refah düzeyinin artacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında karides balık gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da farklı olayları anlamaya veya açıklamaya çalışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında karides balık görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında karides pişirmek borçlanılacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karides temizlemek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında karides yemek güzel sözler işiteceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Kahve falında karides ayıklamak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında karides yediğini görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında jumbo karides görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında karides görmek kendi kabuğuna çekileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir