AnaSayfa / Genel / Kahve falında karides pişirmek

Kahve falında karides pişirmek

Kahve falında karides pişirmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karides pişirmek gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmak anlamına gelse bile, pozitif görünmeye çalışın.

Kahve falında karides pişirmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında karides balık görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında karides yemek hatalarından erken döneceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında karides ayıklamak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çok üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karides yediğini görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına işarettir.

Kahve falında jumbo karides görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında karides görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında karides temizlemek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, bazı konularda konuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir