AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşının sevgilisini görmek

Kahve falında yakın arkadaşının sevgilisini görmek

Kahve falında yakın arkadaşının sevgilisini görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakın arkadaşının sevgilisini gördüyseniz:

  • Yakın ilişkilerinizde veya ortak kaynak kullanımı gerektiren iş birliklerinizde işler karışabilir, zorlaşabilir veya maddi zararlar oluşabilir.

Kahve falında yakın arkadaşınla sevgili olduğunu görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilini en yakın arkadaşıyla görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, sorunlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşı sevgili olarak görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşla görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşını görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yakın arkadaşını sevgili olarak görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir