AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın eşiyle evlenmek

Kahve falında arkadaşın eşiyle evlenmek

Kahve falında arkadaşın eşiyle evlenmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşın eşiyle evlenmek gördüyseniz:

  • İhtiyacınız olmayan şeyler satın alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşın eşiyle evlenmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin arkadaşıyla evlenmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eşiyle evlenmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş eşle tekrar evlenmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşiyle evlenmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında evli eşiyle tekrar evlenmek kişinin can derdine düşeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında ölen eşle evlenmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir