AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin resmini görmek

Kahve falında kardeşinin resmini görmek

Kahve falında kardeşinin resmini görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, işlerin artacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin resmini gördüyseniz:

  • Dış faktörler nedeniyle seçimleriniz diğerleri tarafından kabul görmeyebilir.

Kahve falında kardeşinin resmini görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz resmi görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şahmeran resmi görmek darlığa düşeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek resmi çizmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin resmini görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabenin resmini çekmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atatürkün resmini görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında dergide resmini görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir