AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin evine gitmek

Kahve falında kardeşinin evine gitmek

Kahve falında kardeşinin evine gitmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hareketlerine veya yapmak istedikleri şeylere müdahale şansınız olmayabilir.

Kahve falında kardeşinin evine gitmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşi askere gitmek eskileri yâd edeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kardeşinin düğününe gitmek büyük mutluluk duyulacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşiyle hacca gitmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulur.

Kahve falında askere giden kardeşini görmek büyük bir projeye girileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinin evine girmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin evini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmeninin evine gitmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir