AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşi askere gitmek

Kahve falında kardeşi askere gitmek

Kahve falında kardeşi askere gitmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşi askere gitmek gördüyseniz:

  • Fazla para harcamamak koşuluyla bazı kişilere yardım edebilir veya tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kardeşi askere gitmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında askere giden kardeşini görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, hayatının iplerini eline alacağına işarettir.

Kahve falında kardeşini askere göndermek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye inanılır.

Kahve falında erkek kardeşinin askere gittiğini görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini asker olarak görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında askerdeki kardeşini görmek kötü günler yaşayacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşi askere göndermek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşin askere gittiğini görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir