AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini bıçaklanmış görmek

Kahve falında kardeşini bıçaklanmış görmek

Kahve falında kardeşini bıçaklanmış görmek bazı konularda önayak olunacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşini bıçaklanmış gördüyseniz:

  • Bazı hatalar için fazla geç kalmadığınızı da bilin.

Kahve falında kardeşinin bıçaklandığını görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşi tarafından bıçaklanmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin sırtından bıçaklandığını görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kardeş tarafından bıçaklanmak maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında erkek kardeşinin bıçaklandığını görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin elinde bıçak görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini bıçaklanmış görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşi tarafından bıçaklandığını görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir