AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin bıçaklandığını görmek

Kahve falında kardeşinin bıçaklandığını görmek

Kahve falında kardeşinin bıçaklandığını görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, maddi zarar edeceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında kardeşinin bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Bazı olayların iç yüzü aydınlanabilir, gerçekler ortaya çıkabilir.

Kahve falında kardeşinin sırtından bıçaklandığını görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, kazancın her daim artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin elinde bıçak görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin bıçaklandığını görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşi tarafından bıçaklanmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşinin bıçaklandığını görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, gönül kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini bıçaklanmış görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşi tarafından bıçaklandığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeş tarafından bıçaklanmak ağlayacağına ve dertleneceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir