AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin araba aldığını görmek

Kahve falında kardeşinin araba aldığını görmek

Kahve falında kardeşinin araba aldığını görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, onlardan fayda göreceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşinin araba aldığını gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar hedeflerinize ulaşmanızı engelliyor.

Kahve falında kardeşinin araba aldığını görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin ev aldığını görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kilo aldığını görmek yeni işlere atılacağına, huzurunun kaçacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşini araba sürerken görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin araba kullandığını görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin araba sürdüğünü görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, anne baba duasının alınacağına işarettir.

Kahve falında kardeşine araba çarptığını görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba satın aldığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir