AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin ev aldığını görmek

Kahve falında kardeşinin ev aldığını görmek

Kahve falında kardeşinin ev aldığını görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, dedikoduya, hanenizde bolluk olacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına işarettir.

Kahve falında kardeşinin ev aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı şeyleri yapmak istemiyorlarsa, planlarınızı yalnız uygulayabilecek şekilde yapmalısınız.

Kahve falında kardeşinin ev aldığını görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kilo aldığını görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin araba aldığını görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, küs kimselerin barışacağına delalettir.

Kahve falında erkek kardeşini evlenirken görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına işarettir.

Kahve falında kardeşini evden kovmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini evlenirken görmek parasal anlamda rahat edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin evlenmesini görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşiyle evleneceğini görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir