AnaSayfa / Genel / Kahve falında engelli birine aşık olmak

Kahve falında engelli birine aşık olmak

Kahve falında engelli birine aşık olmak yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında engelli birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Kahve falında engelli birine aşık olmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında nikaha engel olmak maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında engelli biriyle evlenmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulur.

Kahve falında engelli sandalyesi görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görme engelli birini görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında engelli birinin yürüdügünü görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında zihinsel engelli insan görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında namaza engel olmak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, ruhen güzelleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir