AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşin düğününü görmek

Kahve falında kardeşin düğününü görmek

Kahve falında kardeşin düğününü görmek evlerin ayrılacağına, başarısının artacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşin düğününü gördüyseniz:

  • Bir ilişkide beklediğiniz karşılığı görememeniz ya da size verilen sözlerin tutulmaması olasıdır.

Kahve falında kardeşin düğün görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işarettir.

Kahve falında erkek kardeşinin düğününü görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin düğün görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin düğününü görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşimin düğününü görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeş düğün görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşin düğününü görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşinin düğününe gitmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir