AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin düğününü görmek

Kahve falında kardeşinin düğününü görmek

Kahve falında kardeşinin düğününü görmek huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, sağlığının bozulmayacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin düğününü gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olan, size fazlaca görev yükleyen ya da sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kardeşinin düğününü görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeş düğün görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşin düğün görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında erkek kardeşinin düğününü görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında kardeşimin düğününü görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin düğün görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kardeş düğünü görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında erkek kardeşimin düğününü görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir