AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeş hanımı görmek

Kahve falında kardeş hanımı görmek

Kahve falında kardeş hanımı görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendi geleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeş hanımı gördüyseniz:

  • İsteklerinizden oluşan bir liste yapmanızda fayda var.

Kahve falında kardeşin hanımını görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin hanımını görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında kardeş hanımı görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayımın hanımını görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine alamet eder.

Kahve falında hanımın öldüğünü görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amca hanımını görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında hanımını hamile görmek en yukarılara çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş hanımını görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir