AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardan adam görmek

Kahve falında kardan adam görmek

Kahve falında kardan adam görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, yokluk çekmeyeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kardan adam gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozarsanız sevdiğiniz kimselere karşı kırıcı tutumlara girebilirsiniz.

Kahve falında kardan adam yaptığını görmek borçlarının ödeneceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kardan adam görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kar ve kardan adam görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu karda yürümek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında karda fotoğraf çektirmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karda mahsur kalmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında yaka kartı görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kimlik kartını görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir