AnaSayfa / Genel / Kahve falında kimlik kartını görmek

Kahve falında kimlik kartını görmek

Kahve falında kimlik kartını görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işaret eder.

Kahve falında kimlik kartını gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi yapması gereken şeyi yapsın ya da kendi işleriyle meşgul olsun.

Kahve falında kimlik kartını görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kimlik kartı görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında tc kimlik no görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kimliğini görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında pembe kimlik görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Kahve falında kimlik çaldırmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kimlik aramak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kimlik vermek böylece hayata yeniden sarılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir