AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle karda yürümek

Kahve falında biriyle karda yürümek

Kahve falında biriyle karda yürümek parasız kalmaya, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalettir.

Kahve falında biriyle karda yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri beklenmedik jestlerinizle şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında erimiş karda yürümek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, mutluluğunun katlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle karda yürümek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına işarettir.

Kahve falında karda buzda yürümek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karda sevgiliyle yürümek hayırlı haberlere, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu karda yürümek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında kardan yürümek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında karda zor yürümek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında gece karda yürümek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir