AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda yolda kalmak

Kahve falında karda yolda kalmak

Kahve falında karda yolda kalmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında karda yolda kalmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle uzun süre bir arada olmak moralinizi bozabilir.

Kahve falında karda yolda kalmak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulur.

Kahve falında karda mahsur kalmak ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında hacca giderken yolda kalmak kararlarına saygı duyulacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yarı yolda kalmak uzun ve hayırlı bir ömre, düşmanlarımızı alt etmeye işaret eder.

Kahve falında karanlık yolda kalmak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sayılacağına ve sevileceğine inanılır.

Kahve falında karlı yolda kalmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, deniz aşırı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolda kaldığını görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine rivayet eder.

Kahve falında yolda mahsur kalmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir