AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda üşümek

Kahve falında karda üşümek

Kahve falında karda üşümek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karda üşümek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da parasal akışı ilgilendiren konularda rahatsız edici ufak tefek olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında karda üşümek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının üşüdüğünü görmek her istediğini alabileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ayak üşümek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında yazın üşümek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine inanılır.

Kahve falında babasının üşüdüğünü görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında üşümek titremek işlerin toparlanacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayakları üşümek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Kahve falında yatakta üşümek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir