AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak üşümek

Kahve falında ayak üşümek

Kahve falında ayak üşümek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, hem de para kaybettireceğine, eksiklerinin farkına varacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara yorulmaktadır.

Kahve falında ayak üşümek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konularda ilerleme sağlamak için gereken değişiklikleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında ayaklarının üşüdüğünü görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında ayakları üşümek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, büyük üzüntüler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak üşümek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında çok üşümek umutlarının söneceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının üşüdüğünü görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin üşüdüğünü görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının üşüdüğünü görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun üşüdüğünü görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir