AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda kaçmak

Kahve falında karda kaçmak

Kahve falında karda kaçmak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında karda kaçmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz, kilitlenmiş konularda sizi doğru yöne yönlendirecek.

Kahve falında karda kaçmak falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardan kaçmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardan ev yapmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına alamet eder.

Kahve falında karda mantar görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında kardan tünel görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kart görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz karda yürümek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulur.

Kahve falında karda uyumak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir