AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardan kaçmak

Kahve falında kardan kaçmak

Kahve falında kardan kaçmak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kardan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Kahve falında kardan kaçmak iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karda kaçmak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalet eder.

Kahve falında karda para bulmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz karda yürümek mutsuz ve huzursuz olacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kredi kartını çaldırmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, iyilik ve hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında kardan kayıp düşmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaka kartı görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında karda oturmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir