AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda gitmek

Kahve falında karda gitmek

Kahve falında karda gitmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, işlerini toparlayacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karda gitmek gördüyseniz:

  • Bazı korkularınızı ya da endişelerinizi görmezden geliyor olabilirsiniz.

Kahve falında arabayla karda gitmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına delalet eder.

Kahve falında karda ava gitmek aile bireylerinin mutlu olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine delalet eder.

Kahve falında karda gitmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karda arabayla gitmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine işarettir.

Kahve falında kredi kartı almak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karda batmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına delalettir.

Kahve falında kardan ev görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kardan dağ görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir