AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda çiçek görmek

Kahve falında karda çiçek görmek

Kahve falında karda çiçek görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında karda çiçek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişiyi kolayca etkinize alabilirsiniz.

Kahve falında karda çiçek toplamak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında karda çiçek açtığını görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karda çiçek görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, tövbelerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda buzda yürümek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında karda asker görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kredi kartını kullanmak amaçlarına ulaşmaya, hoş muhabbette olacağına yorulur.

Kahve falında karda dağa tırmanmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işarettir.

Kahve falında kredi karti kaybetmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir