AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta uçmak

Kahve falında karanlıkta uçmak

Kahve falında karanlıkta uçmak sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta uçmak gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike çok büyük konuşma eğilimlerinizdir.

Kahve falında karanlığa uçmak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta uçmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta kar yağdığını görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ay görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında evin içini karanlık görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıktan ışık görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını karanlıkta görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık evde oturmak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir