AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta koyun görmek

Kahve falında karanlıkta koyun görmek

Kahve falında karanlıkta koyun görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, tebrik edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında karanlıkta koyun gördüyseniz:

  • Mizah anlayışınız iyi, doğal yapınız ruhani veya filozofik; öyleyse bunu karşıt cinsle olan tüm aylık ilişkinizde iyi kullanmalısınız.

Kahve falında karanlıkta koyun görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık suya düşmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, fal sahibinin şansının açılacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta kaldığını görmek masa başı bir işe gireceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşi karanlık görmek büyük aksilikler yaşayacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta yalnız kalmak direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık bina görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık uçurum görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ay görmek hayatının daha kolay olacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir