AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta kaybolmak

Kahve falında karanlıkta kaybolmak

Kahve falında karanlıkta kaybolmak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta kaybolmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Kahve falında karanlıkta kaybolmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda kaybolmak kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalettir.

Kahve falında karanlık sokakta kaybolmak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına delalettir.

Kahve falında karanlık ormanda kaybolmak elde bulunan imkânların artacağına, evlatlarının hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta kaybolduğunu görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında hastanede kaybolmak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tünelde kaybolmak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Kahve falında depremde kaybolmak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir