AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlikta kaçmak

Kahve falında karanlikta kaçmak

Kahve falında karanlikta kaçmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlikta kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işleri sizin için daha da zor hale getirmeden sorumluluklarınızı yerine getirin.

Kahve falında kara köpekten kaçmak birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kara yılandan kaçmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, engellerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında kara inekten kaçmak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında karanlikta kaçmak işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına delalet eder.

Kahve falında kara yılan öldürmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara şahin görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde kara delik görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet eder.

Kahve falında kara büyük örümcek görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir