AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık bir sokak görmek

Kahve falında karanlık bir sokak görmek

Kahve falında karanlık bir sokak görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, kudret ve destek olacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine inanılır.

Kahve falında karanlık bir sokak gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında karanlık sokakta kalmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık sokaklarda koşmak variyetinin her geçen gün artacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık sokakta kaybolmak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık bir sokak görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık dar sokak görmek endişe veren durumların düzeleceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık sokaktan geçmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık sokak görmek maddi zarara gireceğine, ortaklarla aranın bozulacağına inanılır.

Kahve falında karanlık sokakta koşmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir