AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık bir yolda yürümek

Kahve falında karanlık bir yolda yürümek

Kahve falında karanlık bir yolda yürümek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık bir yolda yürümek gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir rahatlamaya ulaşmalısınız.

Kahve falında karanlık yolda tek başına yürümek eksiklerinin farkına varacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık bir yolda yürümek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta yolda yürümek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık dar yolda yürümek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda yürümek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, sorunların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda koşmak kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, gönül yaralarının iyileşeceği delalettir.

Kahve falında karanlık yolda koştuğunu görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir