AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda arabayla gitmek

Kahve falında yolda arabayla gitmek

Kahve falında yolda arabayla gitmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı tabir olunur.

Kahve falında yolda arabayla gitmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz açısından ise, şaşırtıcı gelişmeler veya gizli bağlantılar söz konusu olabilir.

Kahve falında toprak yolda arabayla gitmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, üzüntü yaşamaya rivayet eder.

Kahve falında karlı yolda arabayla gitmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında dar yolda arabayla gitmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında uzun yolda arabayla gitmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla çamurlu yolda gitmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düz yolda arabayla gitmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında karanlık yolda arabayla gitmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalettir.

Kahve falında arabayla buzlu yolda gitmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir