AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla düz yolda gitmek

Kahve falında arabayla düz yolda gitmek

Kahve falında arabayla düz yolda gitmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla düz yolda gitmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle birlikte katılacağınız toplantılarda güzel anlar geçirecek, fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.

Kahve falında arabayla düz yolda gitmek işlerin düzgün gideceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düz yolda arabayla gitmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, insanları kandıracağına rivayet eder.

Kahve falında düz yolda gitmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında düz yolda araba kullanmak güzel bir evliliğe, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun düz yolda yürümek insanlara yardım edeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine inanılır.

Kahve falında düz bir yolda yürümek mutluluk ve huzur bulacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında düz yolda düşmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine işarettir.

Kahve falında düz yolda koşmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir