AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının yüzünde sakal görmek

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal görmek

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, günlerini hastanede geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, yapılacak anlaşmaları veya pazarlıkları ilgilendiren başlıklarda son dakika değişiklikleri yapmak için zaman ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında kadının yüzünde sakal çıktığını görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, işlerin eski haline döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının yüzünde sakal görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın yüzünde sakal görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde sakal görmek onlar için çabalayacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde sakal çıktığını görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü sakallı görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, bir anda yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir