AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık havuz görmek

Kahve falında karanlık havuz görmek

Kahve falında karanlık havuz görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, hayatının başarılarla dolacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık havuz gördüyseniz:

  • Sosyal olarak yüksek kişilerden yardım görebilirsiniz.

Kahve falında karanlık havuz görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta havuza girmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık havuzda yüzmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta ev görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta merdiven inmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık odada yatmak bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık yürümek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda kaybolmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, adını aklamayı başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir