AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık görmek

Kahve falında karanlık görmek

Kahve falında karanlık görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, hayallere kavuşulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, amacına ulaşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında karanlık gördüyseniz:

  • Limitlerinizi zorlayıp zorlamadığınızı kontrol ederek ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında karanlık odada ağlamak kendi işinin patronu olunacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yerin karanlık olduğunu görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında her tarafı karanlık görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında karanlık suda yüzmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıkta uyumak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta dolaşmak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık olduğunu görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında karanlık kalmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir