AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını oynarken görmek

Kahve falında arkadaşını oynarken görmek

Kahve falında arkadaşını oynarken görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, üzüntülerin son bulacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını oynarken gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Kahve falında arkadaşını kumar oynarken görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını oynarken görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına işaret eder.

Kahve falında çiftetelli oynayan birini görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birini oynarken görmek kötü günler yaşayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tenis oynayanları görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında oynayan dişi çekmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oyulmuş göz görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında basketbol oynayan birini görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir