AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık adam görmek

Kahve falında karanlık adam görmek

Kahve falında karanlık adam görmek zor günlerin yaşanacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, muradına eremeyeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına yorulur.

Kahve falında karanlık adam gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında karanlık adam görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık bir adam görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, alım zorluğu yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıkta adam görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında karanlık ormanda koşmak yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta fener yakmak kötü günlerin biteceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık dalgalı deniz görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işarettir.

Kahve falında karanlık sokakta yürümek aile bireylerinin de çok sevineceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık bir sokak görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir