AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanfil buketi görmek

Kahve falında karanfil buketi görmek

Kahve falında karanfil buketi görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında karanfil buketi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızın, sunduklarınızın veya tekliflerinizin öneminin farkında olmaması sizi üzebilir.

Kahve falında karanfil buketi görmek stresini atacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı karanfil buketi görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında çiçek buketi vermek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir buket gül görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işaret eder.

Kahve falında buket kırmızı gül görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında papatya buketi görmek rahat bir hayata sahip olmaya, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden buket çiçek almak girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin buketi tutmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir